Dizajn

Nudimo sve usluge grafičkog dizajna. Profesionalni tim dizajnera Vam stoji na raspolaganju. Dizajn logo-a, vizit-karti, web dizajn, dizajn aplikacija, dizajn brošura, cenovnika, flajera, letaka, plakata, ambalaže i još mnogo toga.
Programe koje koristimo su iz Adobe paketa - Adobe Illustrator za pripremu materijala za stampu, Adobe Photoshop za obradu slika i Adobe InDesign za dizajniranje kataloga i dokumenata preko 15 strana

LOGO

    Logo ili logotip, predstavlja vizuelni identitet vaše firme na tržištu, nešto po čemu će ona biti prepoznatljiva. Dizajn logotipa govori o izgledu i veličini. Vaš vizuelni identitet možda ima samo nekoliko sekundi da ostavi utisak o brendingu – vaš logo dizajn.

Dopustite nam da vašu viziju pretvorimo u logotip koji se lako pamti i na koji ćete vi i korisnici vaših usluga biti ponosni. Proces izrade logoa potrebno je od početka jasno definisati i detaljno objasniti njegovo značenje, izbor boja, simbola, kao i njegovu primenu.

Najveći naglasak stavlja se na komunikaciju u procesu dizajna kako bi klijent imao uvid u tok projekta a dizajner dobio povratnu informaciju koja će dovesti do dugoročno dobrog rešenja.

Logo Dizajn

VIZIT KARTE

Dizajn vizit kartica

    Vizit karte - vid komunikacije s klijentima. Najčešće je vizit karta prva prezentacija vaše kompanije potencijalnim klijentima i zbog toga mora biti urađena što profesionalnije. Dizajn vizit kartice može biti inovativan i kreativan, jednostavan ili ozbiljan i prefinjen.

Slušajući vaše želje, AG Creative Design Studio tim će svojim idejama i profesionalnošću za vas stvoriti vizit kartu koja će klijentima privući pažnju. Nekada su važila dva pravila kada je u pitanju dizajn vizit karti: dimenzije 90x50 milimetara i kombinovanje ne više od dve boje. U poslednje vreme dizajn vizit karti postaje prava umetnost pa se pojavljuju različiti nestandardni oblici kartica kako bi se dizajnom izdvojile u moru ostalih.

Dizajn vizit karti može biti veoma složen i zahtevan posao koji zahteva ideju, kreativnost i, što je najvažnije, unikatan i prepoznatljiv dizajn. Odabir boja i tipografije, logotip, kako prezentovati delatnost firme samo su neka od pitanja na koja treba dati odgovor.

FLAJERI

    Flajer je u suštini, list papira najčešće formata A6, mada postoji i u drugim veličinama. Obično je štampan dvostrano ili jednostrano, i služi kao najisplativiji (najjeftiniji) vid reklamiranja. Naziv je dobio od engleske reči flyer, a drugi, odomaćeni naziv je letak.

Flajer ili letak može sadržati različite informacije – reklamne podatke o firmi/brendu, o popustu (najčešće) koji nudi vaše preduzeće, obaveštenje o nekom događaju ili neki drugi propagandni sadržaj (politički, vojni, religiozni i sl.).

Dizajn flajera predstavlja poseban zadatak za svakog grafičkog dizajnera. Pošto dizajn u velikoj meri zavisi od sadržaja koji će na njemu biti, pre nego što krenete da ga dizajnirate, utvrdite šta tačno treba da piše na njemu. I pazite – letak nije pamflet ili brošura te ne bi trebalo da ima previše informacija.

Dizajn flajera

AMBALAŽA

Dizajn vizit kartica

    Ambalaža ima ulogu da upakuje proizvod, da ga predstavi na najbolji mogući način, istakne u odnosu na konkurentske proizvode i da se korisnik na osnovu tog prvog utiska odluči za kupovinu baš tog proizvoda.

Ambalaža je veoma važna kod prvog odabira proizvoda, ali kvalitet je presudan za odluku potrošača da li će i ubuduće nastaviti da ga kupuje.

Ništa ne vredi ako je proizvod kvalitetan i prestižan, ako na kraju ne završi u rukama kupca, pa je zbog toga ambalaža veoma značajan faktor marketinga.

Dizajn ambalaže je poslednjih godina doživeo ekspanziju, kako u svetu tako i kod nas, i postao veoma važna grana dizajn ponude.

DIZAJNIRAMO JOŠ I:

- Memorandume

- Plakate

- Kataloge

- Brošure i prospekte

- Banere

- Čestitke

- Kalendar

- i još mnogo toga

mycodexyz123456789

AG Creative Design Studio

AG Creative Design Studio je kompanija čije su delatnosti izrada web sajtova, dizajn, internet marketing i usluge i servis računara i smart uređaja.

Naša kompanija je skup profesionalnih programera i dizajnera sa ciljem da postanemo jedna od vodećih kompanija koja se bavi gore pomenutim delatnostima.

Pratite nas

Našim cenjenim klijentima smo omogućili da nas prate na najvećim globalnim društvenim mrežama. Na Facebook, Twitter i Google+ platformi

Kontakt podaci

  • Save Šumanovića 65
    22240 Šid
  • Dr Svetislava Kasapinovića 32
    21000 Novi Sad
  • +381 22 711 037
  • +381 60 4 711 037
  • office@agdesign.rs