Kompanija

AG Creative Design Studio je kompanija koja se bavi kompletnom uslugom internet marketinga kao i servisom svih modernih uređaja. Kompanija je osnovana 14.12.2015 godine, a čini je tim iskusnih programera i dizajnera sa višegodišnjim uskustvom u tim oblastima. Odlikuje nas preciznost i originalost svih naših usluga. Usmereni smo na širenje i razvoj grupacije uspešnih sajtova i firmi, koje su lideri u svojim oblastima poslovanja i predstavljaju primere dobrog poslovanja.

Naša misija je da Vaš proizvod ili uslugu plasiramo na internet tržište koristeći moderne i savremene kanale komunikacije, društvene mreže, i Google servise. Cilj je unapređenje Vašeg poslovanja i finalno – povećanje prodaje. Nudimo Vam kompletnu uslugu – od procene i konsaltinga, preko izrade i implementacije, do realizacije i održavanja. Svako idejno rešenje je detaljno osmišljeno, dizajnirano i što je najbitnije - originalno.


NAŠE USLUGE

WEB DIZAJN

Izrada svih tipova web sajtova, prilagođenih svakom uređaju. Naše sajtove izdvaja unikatan dizajn.

DIZAJN

Dizajn logo-a, vizit-karti, web dizajn, dizajn aplikacija, dizajn brošura, cenovnika, flajera, letaka, plakata, ambalaže i još mnogo toga.

MARKETING

Kompletna usluga internet marketinga kao što su promocije na društvenim mrežama. Cene promocija sa našim uslugama su veoma povoljne, a efekat je ogroman.

SEO OPTIMIZACIJA

SEO ili Search Engine Optimization je optimizacija za pretraživače kao što su Google, Yahoo i ostalih u cilju da Vaš sajt bude među prvima prilikom pretrage određenog pojma vezanog za određenu delatnost.

SERVIS

Kompletan servis računara, laptopova, smart i apple uređaja. Zamenski delovi za iste.

HOSTING

Nudimo Vam prostor na našem serveru u skladu sa vašim potrebama. Zakupite za sebe jednostavan, brz i bezbedan hosting, na kojem se bekap podataka vrši automatski svakih 7 dana
team

ŠTA NAS ČINI PROFESIONALNIM?

TIM

Negujemo dobru timsku atmosferu, saradnju i prijateljske odnose, zasnovane na međusobnom poštovanju.

TRUD

Izvlačimo maksimum našeg znanja i preuzimamo odgovornost za rad i rezultate.

PODRŠKA

Na raspolaganju smo Vam i ukoliko imate neko pitanje ili Vam je potreban savet.

CILJ

Postavljamo prioritete sa ciljem ostvarivanja najboljih rezultata.

KLIJENATA
DIZAJNERA
ZAPOSLENIH

AG Creative Design Studio

AG Creative Design Studio je kompanija čije su delatnosti izrada web sajtova, dizajn, internet marketing i usluge i servis računara i smart uređaja.

Naša kompanija je skup profesionalnih programera i dizajnera sa ciljem da postanemo jedna od vodećih kompanija koja se bavi gore pomenutim delatnostima.

Pratite nas

Našim cenjenim klijentima smo omogućili da nas prate na najvećim globalnim društvenim mrežama. Na Facebook, Twitter i Google+ platformi

Kontakt podaci

  • Save Šumanovića 65
    22240 Šid
  • Dr Svetislava Kasapinovića 32
    21000 Novi Sad
  • +381 22 711 037
  • +381 60 4 711 037
  • office@agdesign.rs