HTZ Komerc D.O.O.

mycodexyz123456789
 • Rate us:
  (0 votes)
 • Client: Aleksandra Bašić
 • Framework Type: HTML5 & CSS3 & JS
 • Adresa: Ive Lole Ribara 276, 21400 Bačka Palanka

HTZ Komerc D.O.O.

Naša delatnost je proizvodnja i trgovina radnom i zaštitnom opremom. Osnovani smo 01.12.2002.

 Sve se prostire u objektu od 500m2 u kojem se nalaze: kancelarija sa izložbenim salonom i krojačnicom, mali i veliki proizvodni pogon, doradni centar, magacin repromaterijala i gotovih proizvoda.

Usluge: 

- Šivenje: radna odela, pilot odela, odela za medicinu, HCCP majice, duksevi, kecelje, kape... i druga zaštitna oprema.

- Štampanje

- Pružamo savetodavna rešenja pri odabiru potrebne opreme.

 

 Misija nam je obezbeđenje kvalitetne radne opreme. Pružiti najbolju uslugu potrošačima. Stalno unapređivati proces rada.

 Naša vizija je osvajanje domaćeg tržišta kao i probijanje na zapadnoevropsko tržište. Želimo da budemo sinonim za najkvalitetniju radnu odeću.


Mnoge kompanije smatraju da postoje samo na tržištu. "HTZ Komerc" d.o.o. zna da postoji i u sredini u kojoj posluje. Važan aspekt u delovanju "HTZ Komerca" predstavlja i velika odgovornost i briga za pozitivne vrednosti u društvu.

Kao društveno odgovorna kompanija, naročito vodi računa o budućnosti nove generacije. "HTZ Komerc" d.o.o. kao odgovorna i inovativna kompanija čiji je tim svestan odgovornosti prema sebi i drugima, konstantno se trudi da svojom kreativnošću i prema svojim mogućnostima podržava akcije koje će doprineti zajednici u kojoj će trajno poslovati i razvijati se. Zato i jesmo Vaš siguran partner.

"HTZ Komerc" d.o.o. je kompanija koja u potpunosti prepoznaje značaj i neophodnost društveno odgovornog ponašanja i nastoji da ukupnom etikom svog poslovanja ostvari poziciju poštovanog člana društvene zajednice kojoj pripada.

Društveno odgovorno ponašanje "HTZ Komerc" d.o.o. usvojio je kao poslovni princip koji ostvaruje kroz kvalitet proizvoda i usluga koje pruža, razvoj zaposlenih, očuvanje životne sredine i odnose sa društvenom zajednicom. 

AG Creative Design Studio

AG Creative Design Studio je kompanija čije su delatnosti izrada web sajtova, dizajn, internet marketing i usluge i servis računara i smart uređaja.

Naša kompanija je skup profesionalnih programera i dizajnera sa ciljem da postanemo jedna od vodećih kompanija koja se bavi gore pomenutim delatnostima.

Pratite nas

Našim cenjenim klijentima smo omogućili da nas prate na najvećim globalnim društvenim mrežama. Na Facebook, Twitter i Google+ platformi

Kontakt podaci

 • Save Šumanovića 65
  22240 Šid
 • Dr Svetislava Kasapinovića 32
  21000 Novi Sad
 • +381 22 711 037
 • +381 60 4 711 037
 • office@agdesign.rs